* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 5, 2016

Pak Putra Roti Nan

Lepas maghrib terus menuju ke Kota Laksamana.
Memandangkan kita ada travel guide on the go sebab dia balik KL, so kita follow mana dia recommend.
On waze, sampai lah dekat kedai ni.

Sampai situ ambik table dekat dalam.
Dekat luar dah ramai orang lagipun aku memang takut sikit meja atas jalan ni.


Dekat sini ada macam-macam jenis roti nan dan macam-macam sides.

Tapi kami order garlic nan dengan chicken tandoori.
Tunggu dalam 15 minit macam tu, makanan pun sampai.
Mulanya kitorang pelik dengan meja sebelah tau.
Diorang semua order 2 keping nan seorang makan.


Bila kitorang makan, ya rabbi memang sedap.
Roti lembutttttt sangat. Like fluffy gila tau. Gambar plain tak ambik sebab tangan ada kuah.
Gitu.
dan tandoori dia sedap. Tak komen banyak sebab bukan hantu tandoori.

Kejap je habis dah nan and ayam.
Aha order lagi roti nan plain 2 keping dan tandoori lagi satu set.

Diorang hantar lagi, kejap je licin lagi.
Kakakaka.
Memang sedap tapi perut dah penuh mari beransur.


Ingat ye sini cash only. Jadi jangan pulak nak guna debit ke kredit kad dekat sini.


Total bil seperti berikut untuk 2 garlic nan, 2 plain nan 2 tandoori chicken dan beberapa gelas air.

Sebelum balik snap gambar diorang buat keje, memang semua on the move.
Sebab tu servis dia cepat.
Yang feeling artis duduk terus nak makan dalam masa 5 minit jangan berangan datang sini ek.
Memang menunggu sikit tapi it is worth the wait.



Nak terjah lagi!



♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...