* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 12, 2016

Muzium Samudera

Teruskan perjalanan ke Muzium Samudera.
Maklumlah pergi Melaka bukan pergi makan je ye dak.

Sebelum tu pergi arked depan Kapal ni, jalan beli tshirt dan souvenirs.
Baju husband dan Faqih je yang dapat sebab maknya over-sized kahkah.

So harga tiket seperti berikut ye.
Beli tiket dapat masuk 4 muzium.
Memang murah.





Masuk kapal ni kena bukak kasut.
apa mentaliti atau masalah orang Malaysia ek rak kasut ada situ, nak jugak sepah atas lantai.


Dalam kapal tak ambik gambar lalu ke Muzium dekat bawah kapal tu dan seberang jalan.



Faqih memang suka Helicopter dan Aeroplane tu semangat pose.




Gambar bawah guna mini tripod yang dibeli beberapa days sebelum ke Melaka.
Memang berbaloi beli maklum tak mampu nak hire photographer ikot kita kan.kekeke



♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...