* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 4, 2011

Dapat Award!

Salam semua... hari ni memang bukan hari yang menggembirakan untuk i.... hectic sangat.... calls x berhenti dari pagi... then ke sana sini untuk setelkan macam-macam....

TAPI, bila bukak blog tadi, terjumpa ada komen ni...


hehe... dengan segera ke page Hanna ni...then jeng3... dah jumpa award ni! comel sangat warna kuning... i loike!



Baru je follow sebab dia datang menggegarkan blog ni... thanks ok...
Semalam nak baca pasal blog dia tapi x sempat....

so ni baru lepas baca, baru tau dia ni lagi muda daripada i... Sebab tu i dapat award ni... :D
dah kahwin tahun lepas... so sweet...
kagum dengannya yang berani untuk berkahwin pada usia muda...
teringin jugak nak buat camtu, tapi i xready lagi.... enjoy!! haha... *mesti dah fikir i ni macam-macam kan?*
preparation mental dan fizikal penting... so i kagum dengan Hanna yang berani, cekal, yakin untuk kahwin muda... *best x?huhuhu*

Ape pun.thanks for the award...akan ku semadikannya di blog ini... :D

nak baca majlis penganugerahan? hehe... di sini yer... :)

Luv,
ketawariang

p/s : dah lama x update blog... asyik join contest je... bukan apa... sekarang semakin sibuk... akan kugagahkan diri untuk update selalu... sorry!

8 comments:

Dda Ly said...

congrate's, dpt award..keep on blogging k..:)

meh ke rumah,
~tutorial 'jom jenguk ads'~
keep in touch ye..♥♥♥

ketawariang said...

@dda : thanks... :D
akan terus berblog... :D
dah follow awk blk...tq....

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :)join saye lak http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

mizct10 said...

salam... saje singgah jap... http://mizct10.blogspot.com

MAIZURA MOKSIN said...

tq awak !!!!! entry khas utk awak ...

http://maizuramoksin.blogspot.com/2011/03/150th-follower.html

ketawariang said...

@tayar : done... :D

@mizct10 : salam... selamat singgah...

@maizura : wah... bangge ni... thanks!

d_tieah said...

Tahniah..
Asal tak update blog lagi ni?????
Huhuhu..

Entry Terbaru 1 : Krisdayanti Follow Twitter Aku???
Entry Terbaru 2 : Kentut Punya Pasal Orang Tersayang Dilupakan

ketawariang said...

@d_tieah : hehe baru je update... sorry lambat... kena gi ulang alik hospitall...sorry yer... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...