* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 26, 2016

Coconut Shake Klebang, Melaka

Okay ni post agak sendu sebab gambar dua keping je!
Malas nak snap sebab panas.
Selalu singgah sini kalau datang Melaka, tapi kali ni first time dine in.
Selama ni tapau je.

Mula-mula nak gi beli kuih keria tapi sebab baru jugak makan, maka cancel. 
Terus ke Klebang.


Kat sini ambik kuih and makanan self service.
Masa nak bayar, cakap kat dia nak berapa coconut shake.
Nanti lepas bayar, letak resit atas meja korang dan akan ada waiter yang hantar air tu ikut resit.

Tolong tunggu sebab kedai ramai gila orang.
Ada meja sebelah ni bising memekak cakap servis lambat lah siap marah-marah lagi.
Oh mai, kedai penuh oi. Orang yang bawak shake tu ke hulu ke hilir.
Fikir lah sikit.
Kalau dia duk goyang kaki main handphone ko nak jerit segala, baru lah betul.




Siap semua tu, balik lah ke Pasir Gudang nan tercinta. Tu Faqih pakai baju baru beli few days before. 



♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...