* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 15, 2016

Ayam Bakar Wong Solo Bandar Hilir

Sambung misi cari makan dekat Wong Solo.
The day before dah perasan kedai ni tapi tak singgah.
Since husband tak pergi try Wong Solo, kita pergi situ je.
Lagipun kedai nyonya food yang sebaris dia tu tutup.




Faqih masa ni tengah main dalam baby chair.

Order empal (daging) penyet and burung puyuh penyet.
Siap set dapat air mineral yang dalam cup tu.




Orang ramai jugak walaupun dah lewat tapi tak lama sangat menunggu.
Niat nak minum alpukat tapi habis.
Kuciwa.



Sambalnya memang best makanan dia pun sedap.
Johor takde lagi Wong Solo ni.




♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...