* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 25, 2016

Jonker 88, Melaka

Jonker 88, dessert house yang tak sempat nak pergi trip sebelum ni.
Maklumlah semua pun rush kan.
So kali ni, lepas naik beca tu, kami pun berdondang sayang ke Jonker Walk ni.
Waze je akan jumpa tempat ni ya.
Special kat sini ialah Baba Laksa dia dan ada macam-macam jenis laksa.
Saiz pun ada yang double untuk big eater kan.
Dapat meja, terus beratur. Kat sini self service ya kawan-kawan.
Jangan sampai kedai terus excited nak makan tanpa memikirkan mana nak duduk.




Cendol order tempat lain, laksa tempat lain tapi dia berdepan je.

Tak lama menunggu sebab diorang buat kerja laju. Dinasihatkan masa beratur dah fikir siap-siap nak makan or minum apa.



Order cendol durian dengan abc kalau tak silap tapi dua-dua nampak sama je kan.
Haha
Yang durian sumpah sedap. Mungkin sebab crave sangat masa tu, maka semua pun sedap.



Baba Laksa dia like OMG sangat lah sedap, Dengan tauhu pok dia tu. Aduhai aduhai.
Terbayang lagi sampai sekarang.

Ini kedai orang bukan Islam ye kawan-kawan.
Sebelum datang sini dah baca segala reviews and tengok kedai dia dulu sebelum beli.

So lepas minum and makan, kami pun berangkat ke destinasi terakhir sebelum balik ke Pasir Gudang, Klebang Coconut Shake.




♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...