* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 27, 2012

bila dah bosan....

went to Air Hitam teman cousin and her fiancee pergi cuci mata tengok barang-barang kahwin...

i dah tengok-tengok and feeling2 macam tourist la kat sana padahal Air hitam tu dekat je dengan Batu Pahat...hahaha

dah habis jalan-jalan, lepak Marrybrown and layang lagu-lagu dekat jukebox dalam tu...

jalan lagi....dan jalan lagi....

lalu boring....

masuk dalam kereta dan ambik gambar gila-gila... hahahahaha

presenting..... me and my sisters... :D








dah cukup...hiks..

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,

ketawariang

January 26, 2012

Malam new year 2012...

Celebrated new year cum farewell outing untuk budak praktikal...

Started with beli tiket wayang,jalan-jalan dekat riverside beli souvenirs nak bawak balik johor...

then tengok wayang, Mission Impossible 4...

then makan dekat Planet Sambal....

Jalan-jalan lagi dekat riverside....

Balik dan tidur sampai esok tengah hari..hahaha






gelang yang mahal... :(


 dalam kedai..yang ada banyakkkkk barang...


 mummy nak apa? belikan kain batik?


 dah habis tengok wayang....

Jalan dari Parkson ke Planet Sambal...
masing-masing kelaparan...


 ape nak makan eh...




makan time.... 


 mine is nasi lemak telur... ok la rasa dia...



 usai makan,pergi jalan-jalan dekat riverside semula....
ada main game and dapat hadiah.... 2 mini torchlight kalau x silap...tapi uncle tu cakap,
u dapat lg 1 torchlight,u boleh tukar hadiah...
maka main lagi untuk dapatkn 1 lagi torchlight.... and tukar winnie-the-pooh tak cukup sifat ni...ahaha


then mata masing-masing dah rabak.... balik tidurrrr...

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

January 25, 2012

Wordless Wednesday - Bakso Serikin



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,

ketawariang

January 24, 2012

I'm BACK!

Berbulan-bulan tinggalkan blog bersarang...


sorry..... busy gila masa dekat Kuching last time...


Now back in Johor for good!


segala suka-duka di Kuching nantio akan di sharekan...


*it's good to be home... :)


Riverside, Kuching




♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,
ketawariang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...