* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 4, 2016

Hotel Angsana, Melaka

Lepas lunch dekat Ee Ji Ban tu, pergi lah ke Mahkota Parade untuk jalan-jalan.
Then pergi cari tempat massage dalam tu sebab kaki sakit gila berjalan dalam Zoo.

Dah lewat petang baru check in kat hotel.




Angsana Hotel ni dekat Ujong Pasir.
Dia betul-betul tepi bandar memang convenient.
Bilik ni pulak beli dengan Groupon. Kalau tak silap RM 69 je satu malam.
Hotel siap lif, tak payah panjat tangga.
Memang berbaloi-baloi.
Sebelah hotel ada pemborong jajan nama Nam Huat.
Ha kalau check out kena tutup mata anak pastikan tak nampak kedai ni haha







Ni dekat lobby.
Dekat sini dia bagi wifi free kot dan ada jugak laptop kalau nak bukak internet.
Nampak tak bakul putih belakang Faqih tu? tu sebakul gula-gula okay.
Cubaan nak ambik gula-gula tak berjaya.



Gambar dalam bilik tak ambik tapi memang best.
Ada katil, tv lcd, welcome drink, shower dia pun ada heater.
Basic room yang menggembirakan.
Staff pun baik je.

Ini view dari dalam bilik.
Belakang tu Portuguese Settlement. 
Yang building putih tu hotel jugak.





Ni view dari lif nak turun ke lobi.

Malam tu food hunting dekat Kota Laksamana dan pagi tu pukul 9 dah check out sebab sambung food hunting.


♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...