* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

December 28, 2008

br lpas bengkel keroncong...

after 2days kt U
aku da kt uma smule
best
aku g bengkel kroncong
srnok sgt2 tau
rs mcm nk g lg
aku blajo mcm2 instruments keroncong
double bass
cak
gitar

srn sgt2
br aku tau cmne men kroncong
asl2 die
jenis2
vokal2

mcm2 la....


da nk nek cuti d....hurm~

December 24, 2008

me n him?

wah...
ktorg da bsame smule
tp skrg ni keadaan kdng2 ok kdng2 x...
tp pe pn aku hepi sbb ktorg da bukak buku baru
nk dpt die yg dulu tu msthil la kn sbb sume org bubah...
moga kami berkekalan hndaknye.........

da nk nek cuti da...

hurm jp je rsnye cuti ni
wlpn aku boring je dok uma
tp skrg ni da nk nek
rs mcm byk gile bnde nk kene wt
.....
penin......

da la final sem lpas ni
peh doa aku dpt wt yg tbek since aku nk bwk 23 credit
gile tol

ape pn result da kuar
n aku hepi gile
wlpn xbyk mane
skrg2nye da improve byk...
sume pn hepi gk...huhuhuuuuu

November 18, 2008

aku rase ktorg makin jauh
aku akui ktorg ni mmg perlukan tempoh bertenang
tp aku xtau la anpe skrg ni makin teruk
bertenang apenya kalo asyik nk gado...
aku ni sygkan die
bohong sgt la aklo xsyg kt die kn
tp aku perlu ubah kedaan ktorg sekarang ni
aku bingung
sbannye ktorg ni ble truskan ke x hubungan ktorg...

tengah exam...

mcm nk gile rasenye skrg ni
da la exama aku ni jauh benor jaraknye...
pape aku still menunggu lg 1 paper
then,merdeka!!huhu
bestnye....

October 21, 2008

life???

hurm bosan rasenye kn idup ngan org2 yg hipokrit ni???
argh tekanan sgguh dgn org2 gtu....
xsume org yg rapat ngan kite ni sbnanye bek....

kpd sumer...tlg la jg diri lelok
jgn smpi kene tipu...

like my fren ni.die ni kwn since primary skul lg...
die crush dkt 1 guy ni...aku xkenal pn..
then dorg ni texting la sume...smpi wt blind date
aku pn follow die g blind date tu(after deal nk g rmi2--seramai 6org)
nk jdkn cte,mamat yg die suke tu suke kt aku
but that time aku wan dono je sbb aku ade org len ms tu kt jb

1year afta that....
aku cntct diz mamat,nk mtk tlg die get rid of my ex-bf(yg ms aku jmpe die ms blind date kwn aku 2)
tup2 xlame pastu ktorg ni coup...
bkn sbb aku nk kt die(xmcm kwn2 aku yg len),tp die nk kt aku...
ha...tu yg nk jd cite tu,diz gurl g la mencanang cite aku kt sume org..
wah,ckp aku prmpas...ade ke ptt??
n lg best,aku br tau tat my best fren ni pnah coup ngan mamat tu(a year b4 dat,b4 mmber ktorg ni wt blind date)
lg la huru hare kn
xtau plak yg bf aku ni ade rmi gile org nk....eish3...

kisah ni xbenti
smpi la msuk U
btape la kbtulannye,die ni satu U ngan aku
wah dahsyat
tp aku diamkn je
mls nk ungkit cite lame

xlame pas msuk cni....
aku dpt cite yg diz gurl da btau kt kwn2 die pasl aku
yg pasti 100% terbalik dr ape yg blaku...
ape isinye aku tatau la...
nth la...
smpi dat gurl ckp,kalo aku xkse org tu,aku akn wt sumer org xske kt org tu!!

watta hell?
aku ade kaco idup die ke?
ape mslh die tu ha???
jeles sgt aku ngan bf aku nape?
die bkn xde bf...
argh gram!

October 18, 2008

nk final da ni...

ha...byk gile test n presentation nk kene anto mggu ni....
aiyo....
mcm2 subjects plak tu
tmbh lg ngan MUET
tulong2....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...