* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 28, 2011

JOM JOIN BLOGLIST MELURJELITA.COM BERSAMA AWAK SUKA SAYA TAK?

Dah lama x join mana-mana bloglist....

Ni ada la teringin banget nak join bloglist dalam blog melurjelita.com....
harap-harap x terlambat la kan?

terjumpa blog ni masa blog-walking, sekarang ni blog ni adalah blog yang WAJIB dilawati setiap hari...

sebabnya.....

Jeng jeng jeng.....

Blogger tersebut membuat satu novelog bertajuk AWAK SUKA SAYA TAK?

maklumlah bila dah bekerja ni, memang x sempat nak baca novel kan?
tapi saya memang suka dan perlu membaca...

ALHAMDULILLAH kak melur jelita create cerita ni...
ada juga bahan bacaan saya....

Setakat ni bukan novelog beliau je yang best, hasil tulisan beliau pun best dan memberi makna...
Anda nak join? eh boleh je....

Boleh klik dekat link melurjelita ni...

Syarat-syaratnya ialah :

1. letak banner ASST - Done
2. Follow melurjelita.com - Done walaupun manually
3. Buat entry - Done
4. Masukkan melurjelita.com dalam bloglist - Done
5. Yang paling penting, mestilah blogger - Of course! hehe

Dah siap kan post ni?

Harap-harap sudi la kak melur kita bagi saya join bloglist beliau.... :)

thanks in advance kak melur... :p

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

May 25, 2011

today is NOT my day!

tak ada mood langsung.
penat.
mengantuk.
pening kepala.

.FULLSTOP.




Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

I'm gonna kick my feet up then stare at the fan
Turn the TV on, throw my hand in my pants
Nobody's gon' tell me I can't

I'll be lounging on the couch just chilling in my Snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
'Cause in my castle I'm the freaking man

Oh yes, I said it, I said it
I said it 'cause I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything
Nothing at all, nothing at all

Tomorrow I'll wake up, do some P90X
Find a really nice girl, have some really nice sex
And she's gonna scream out
This is great
(Oh my god, this is great)

Yeah, I might mess around
And get my college degree
I bet my old man will be so proud of me
But sorry pops, you'll just have to wait

Oh yes, I said it, I said it
I said it 'cause I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

No, I ain't gonna comb my hair
'Cause I ain't going anywhere
No, no, no, no, no, no, no, no, no

I'll just strut in my birthday suit
And let everything hang loose
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah

Oh, today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

Nothing at all
Nothing at all
Nothing at all

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv, ketawariang

May 20, 2011

Reunion UiTM Rotu

dah lama dah program ni berlaku.....

dekat Sungai Rambai Melaka....

gambar-gambr ni menceritakan segalanya... :)

bukanlah gambar masa reunion tu...
gambar adik beradik je since susah kami nak berkumpul ramai-ramai macam ni...

enjoy!



kek yang sedap...



daddy and uncle ramli..

ape eh nama dia ni...aduh lupa..... yeay!

SUKANEKA!


mummy and the gang...

sisters!


karaoke adik beradik..haha

my sisters and fiqa... :)

haha gadis pokok

suka gambar ni! :)

comel? hahahahah geli kan?
nak tunjuk contact lens je tu...
baju dan tudung dari Bandung, Indonesia...


dengan berakhirnya gambar COMEL tu...habis lah entry ni....

tempat tu cantik... suka wo....
tapi sayangnya mood nak amik gambar scenery x ada masa tu...

so captured gambar-gambar merepek macam ni je la...



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

May 19, 2011

Al-Fatihah kepada blogger TELORDIBASUH

just a quick update...

bukak dashboard tadi dan jumpa entry d_hatie ni....
terkejut dibuatnya...
bila klik blog tu lambat pula loadingnya....

bukak blog TELORDIBASUH dan tengok pada bloglist dia ramai yang update...

INNALILLAH.... Mohon kawan-kawan blogger sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah Abdul Hakim bin Mohd Kamal...



Sedih sangat sebab saya rajin baca blog dia... silent reader... walaupun dia jarang update, mesti bukak dia punya blog!

blog dia sememangnya best!!!!


info mengatakan dia asma dan dimasukkan ke ICU kerana jangkitan paru-paru... dan meninggal dunia...

baru ingat nak order baju yang dia buat untuk blog tu... x sempat untuk 1st batch order, tengok order dah tutup dan arwah kata nak buat design baru....
ruginya x sempat beli baju masa 1st batch tu....

Ya Allah... Kau ampunkan lah dosa Abdul Hakim ini....

Beliau sememangnya seorang blogger yang sangat baik dan selalu menghilangkan stress saya....

x sangka sangat beliau dah pergi meninggalkan kita semua...
moga Kau aman di sana...

*seorang demi seorang update pasal pemergian beliau...sesungguhnya pemergiannya memberi kesan yang sangat mendalam kepada kami semua!*

T.T


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,
ketawariang

May 17, 2011

lamanya x update!

dah 2 weeks x update...
busynye....
sorry sangat....
skrg tgh mood nak update sementara cuti....

nak lunch dulu... :)


* sedikit teaser post akan dtg... yummmmyy*





♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

May 3, 2011

Super-duper exhausted!

Alhamdulillah... long weekend have ended...

macam x percaya within few days, i dah berpindah rumah...
walaupun ada lagi sikit barang-barang kat dapur yang x diangkat, but at least dah 90% barang dah diangkut ke rumah baru...

new home, new environment....

setahun dekat rumah sebelum ni... environment pun friendly walaupun terpaksa tahan telinga sikit...
sedih pula tinggalkan rumah tu...

duduk dekat kawasan rumah yang baru siap... jiran-jiran adalah sekerat dua.... tapi kanan kiri rumah berpenghuni....
x sempat nak bertegur sapa lagi....

nak buat house warming this weekend... maka sebelum Sabtu ni kena kemas rumah kaw-kaw punya... kasi cantik! huhu

semalam tidur nyaman je...sejuk betul... huhu

rumah sekarang ni double-storey, tu yang bila nak kemas aduhhhh kena angkut barang lagi...pening...
malam ni nak asingkan barang-barang yang memang x akan guna sampai la kahwin nanti...
sebab i banyak perhiasan...
cuma yang penting, buku-buku and magazine harus keluar dari kotak sebab kalau x, x tau nak baca apa masa bosan...

Ginger dan anak beranak juga diangkut ke rumah baru... x kan la nak tinggal ye dok? hehe
diorang dah pandai naik tangga.... tidur depan bilik i....
comel je.... :)
kesian diorang kena adapt dengan rumah baru ni...

sekarang ni macam x bertenaga je... penat betul... malam ni ada tuition class pula...
so kena gagahkan diri untuk mengajar...

maklumlah B2B ni kan... selagi orang kata "eh duit tu,gi la cuba"... semua i buat...
siapa kata kahwin ni senang?

hah ini dah tahap membebel x ingat tau... huhu

fikiran bercelaru ni...
penant sangat....
nak pergi spa.... wuuuuu....


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...