* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 23, 2016

Mari Berbeca!

Mulanya nak naik Menara Taming Sari tapi harga macam tak logik.
Lagipun kan tidur kat tingkat 22, kiranya dah nampak dah pemandangan Melaka dari tempat tinggi.
Haha.

So kitorang pun decide untuk naik beca. Malam haritu nak naik tapi umat manusia terlalu ramai.
Maklumlah weekend kan.

Bila tanya, RM 35 kot rasanya. Ampun hakak dah lupa.
Dia bawak pergi small route. Naik Afamosa, pusing depan Muzium Samudera dan berhenti kat Taming Sari tu semula. Siap bagi waktu untuk berhenti ambik gambar segala.
Mula-mula serba salah nak hira pakcik ni. Yes pakcik okay. Pastu dia kata takpe boleh je.
Like boleh je dia bawak orang-orang gemuk haha.
Dia siap snapkan gambar lagi.
Ha tengok ultraman cucuk hidung kakaka



Selfie dalam beca itu mesti lah kan.


Ambik gambar guna tripod. Set, lari, snap.
Rupanya ada gambar yang blur kahkah.
Maka panas kot takkan nak stay lama-lama.









Nak loncat tapi tak jadi pulak gambarnye.


Selfie dengan pakcik beca yang cool je. Tengok tu dia rilek je bawak kitorang yang tembam ni. Eh.
So korang boleh cari dia tau. Dia bawak Ultraman punya beca dan ada kat area Taming Sari. Nanti kirim salam eh dekat dia.


Okay akhiri dengan sekeping gambar terbang.



♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...