* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

August 25, 2011

4th Anniversary Giveaway!



*sticky post until 26th August 2011*
scroll down untuk post terbaru

CONTEST DITUTUP!

Nantikan pengumuman peserta pada jam 12.30 pm nanti... ;)

tunguuuu...




Ok,seperti yang di war-warkan sebelum ni, blog ni dah pun berusia 4 tahun...

maka dengan ini I nak buat giveaway.... lagipun bulan puasa ni elok la buat amal sikit kan.... :)

simple giveaway je..... first time la katakan....

jom la join! :)



macam mana nak join?

  1. Create satu post dengan title "Saya nak hadiah dari ketawariang"...
  2. Link kan entry ke post ini....
  3. Letak banner kat atas tu..
  4. Follow blog ini? terpulang... :)
  5. Bagi pandangan apa yang perlu diubah dekat blog ni... or sedikit review pun boleh juga...
  6. Giveaway ini dibuka sehingga 12.00 midnight, 26 August 2011....
  7. Tinggalkan link entry di komen ini...
  8. Letak gambar anda yang sedang tersenyum dan beritahu kenapa...
Contoh : I letak gambar kat atas tu, gambar itu I tersenyum riang sebab I dah pun jadi tunang orang on that day... :)

3 peserta bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah-hadiah yang ditawarkan....

kalau-kalau ada rezeki lebih dan ramai yang join,ramai la yang menang hadiah ni... :)


Jom ajak kawan-kawan join!

p/s : ada yang nak sponsor hadiah? boleh...nanti saya promote anda selama 1 bulan dalam blog ni ok... :)

UPDATE!

Alhamdulillah ramai yang join.... Ingatkan sekerat dua je... huhu

List of contestants :

  1. Cik Arda
  2. Deqlis
  3. Mimie
  4. Fadzillah Kamaruddin
  5. Cik Rose Cute
  6. Nurr F@!sha F@t!h@h
  7. ~aku dan die~
  8. zaikulim
  9. Nur Syahida
  10. Ashida Md Anuar
  11. Nur Afirah
  12. Fmty & GA!
  13. Budgetbride
  14. RARA aihara
  15. teh tarik
  16. *assyiera*
  17. ifwat syamim
  18. <3 cik_farah <3
  19. nida
  20. 24-7nay
Semua reviews mengenai blog ni telah saya ubah.... cuba tengok,dah macam-macam yang baru kat blog ni kan? hehe


Sorry lambat announce hadiah!

Tuan punya blog x berapa sihat....

Semua entries pun auto publish....

Hadiah yang ditawarkan untuk GA ini ialah fridge magnet dari Miri,Kuching,dan juga Kota Kinabalu...

dan GA ni telah disponsor oleh dua blogger berupa reload handphone bernilai RM 10 setiap pemenang untuk 3 pemenang dan juga satu helai tdung syria untuk setiap pemenang! :)




cantik.... :)

siapa agaknya menang tudung ni? hehe

tambahan syarat GA....

anda dikehendaki follow dan like sponsors GA :

  1. fiQ'Ra
  2. butique4u
  3. MyOnlineBoutiqueForYou (Facebook)
*sila tinggalkan ID facebook di sini..

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

52 comments:

Cik Arda :D said...

wahhh..syoknya..nanti saya join ye.. :)

ketawariang said...

wokay...join tau... :)

Cik Arda :D said...

arda dah join ! ;)

http://belogcikarda.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

deqlis said...

deqlis join

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

mimie.. said...

okeyy..join.. :)

cekidout..

http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

Melur Jelita said...

Alamak...gambar akak x de...hehe

ketawariang said...

gambar anak akak? huhu

Fadzillah Kamarudin said...

saya join.

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

Ashida Md Anuar said...

ok, nak join..tnggu tauuu...hehe

ketawariang said...

ok sure.... join tau..

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam..ummi da join..TQ dear

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

~aku dan die~ said...

hepi 4th anniversary dear!saya join jugak ea :)

http://chocodanstrawberi.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

zaikulim said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

Nur Syahida said...

syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

Ashida Md Anuar said...

ok, dah siappppp :)

http://shidalurve7408.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

نور افيره said...

salam

http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

deqlis said...

wah! gambo dah besar....cun2x..:-)

*assyiera* said...

saye follower ke 111. :)
satu lagi no cantek untuk hari ini :)
kebetulan :)
saye nak join juge :)
tunggu taw :)
hehe..

Fmty and GA! said...

join ye

http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

taurus_gurl_85@yahoo.com

Budgetbride said...

Salam, hehe I've join!

http://lolaowa31.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

Saya baru dlm blog ni, minta tunjuk ajar dr u all lovelies!

RARA aihara said...

followers 116 awak datang join =)

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

tq !
salam ramadhan...senyum selalu =)

teh tarik said...

ke 117 folower..
7 mewakili 7 ada beradik ..kita :)
..mau join :)

http://inaninajwa.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

*assyiera* said...

yeay! da siap..
tengok sini taw :
http://ieraassyiera.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html
Happy anniversary~

ketawariang said...

thanks semua! saya dah update list kat atas tu ok....

kalau nama tercicir,bitau..

ajak kawan-kawan lain ok... :)

ifwat syamim said...

saye JOIN! sila baca entry saya:

http://ifwat-syamim.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketwariang-d.html

Cik Arda :D said...

wahhh..header dah besar...nice2!!

butique4u said...

salam,

sy join ye :)

id follower:myonlinebutique4u

http://nonaswc.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

♥ cik_farah ♥ said...

nak join nak join nak join.. huhu

♥ cik_farah ♥ said...

sy join... :)

http://chocolate-tubbies.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

teh tarik said...

yup..johor di BBU :)

ketawariang said...

owhhhh teh tarik ni org BBU ke... :)
saya dkt pasir gudang.... :D

ketawariang said...

PENGUMUMAN!

memandangkan GA telah mempunyai sponsors,syarat GA ini telah ditambah....
sila follow dan like fan page yang di state dekat atas...

pls let me know bila penambahan syarat telah dilakukan...

thanks!

Nida said...

Salam Ramadan..

Orang Kota Masai nak turut serta, moga ada rezeki buat kami sekeluarga.. ameeeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

id follower: Nida

tq:)

Nida said...

id FB: Nida Muhammadon
(dah lama like MyOnlineBoutiqueForYou)

dan Kak Nida juga dah lama follow blog penaja...

ketawariang said...

suka dengan entry akak! :)
thanks tau..

نور افيره said...
This comment has been removed by the author.
ketawariang said...

thanks afirah...

Fadzillah Kamarudin said...

dah like & follow sponsors...

id FB : Fadzillah Kamarudin

Ashida Md Anuar said...

done :)
id FB : Ashida Md Anuar

deqlis said...

penambahan..

1,2 dah buat
3 dah buat lama dahh..mmg dah LIKE sebelum GA nie:-)

id FB: Ellismelia Mohamad

Lovely Kitchen said...

Salam Ramadhan...

Kada raya dari Jepun dah pos untuk ketawariang...tungguuuuu...

http://e-nalovelykitchen.blogspot.com/2011/08/semangat-menulis-kad-raya.html

ketawariang said...

thanks semua... :)

*assyiera* said...

kak, da update juge~
id fb : destinyoFdesireS
Nur Syahiera Dahhari

Salam Ramadhan~

azelyusoff said...

salam.

saya join yer.

http://24-7nay.blogspot.com/2011/08/saya-nak-hadiah-dari-ketawariang.html

♥ cik_farah ♥ said...

sudah ikot ketiga2 syarat... yeay!

id fb :: Farah'Atiqah Fadzil

:)

azelyusoff said...

salam.

dah update ngan latest syarat.

id fb Norazlini Yusoff

tqvm

~aku dan die~ said...

sis,suda buat syarat tmbhn untuk 3-3.huhu.

id fb: Noor Sofiyyah

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

dah follow

id fb:zaikulim

RARA aihara said...

dah update =)

id fb :: Maizatul Amira

tq~

Cik Arda :D said...

ala..telambat k??baru tgk blog..huhu

dah update..
this is my id : sicintahazmi

:)

ketawariang said...

ok good news.... seroang lg winner akan dipilih! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...