* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 30, 2011

Tolong saya menang baju pengantin!! :)



*sticky post until 30 November 2011*
scroll ke bawah untuk post baru yer...

ingat x post whiteroom photoshoot yang i kata nak pertaruhkan gambar untuk contest?

tolong sangat-sangat....
saya perlukan baju pengantin ni sebab memang nk buat wedding yang budget....

tolong ya kawan-kawan?

contest ni dijalankan oleh akak Hariyati Omar yang jahit baju pengantin sangat cantik with reasonable price!

tengok dia punya hasil kerja...memang cantik sangat-sangat...

ada hantar 4 desigsn dekat dia tapi still KIV sebab nak tengok budget...
harap sangat-sangat boleh menang contest ni :D


Tolong undi saya di "The Coolest Photo of Loving Couple Contest". contest sehingga 30 November 2011....

Untuk Mengundi, perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah

LIKE Page Tailor Switch di Facebook. Sila click link Tailor Switch ya.. :)

Perkara seterusnya, anda boleh terus mengundi i dengan menekan LIKE di photo i dengan Mr F...


tolong ya... sebar-sebarkan...

ni gambar yg i pertaruhkan...

thanks a lot!

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,

ketawariang

November 15, 2011

Facebook tukar lagi ke?

Tengah cari idea untuk update blog yang dah lama betul x update ni...

sorry la busy bukan main sekarang ni...

bukak FB jap masa rehat ni, tengok-tengok fb dah tukar lagi eh?



"this is your wall...bla...bla...bla.."

pastu post kat wall dah x ada... aik?

camtu pulak...
biarlah...

hujan lebat.nak tidur.


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

November 8, 2011

Sweet Memories Contest by Mimie

Ok, sekian lama tak join Contest, akhirnya i decide untuk join contest bakal-akak-ipar i ni... :D



Syarat-syaratnya ialah :

1) follow blog Mimie ni... - Done

2) buat 1 entry bertajuk "SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie" - Done

3) letakkan banner contest pada entry dan juga sidebar dan link back pada entry ini keyh.. - Done

4) upload 1 keping gambar korang yang k0rang rasa ia adalah kenangan yang terindah bagi korang.. tak kisah la dengan suami/isteri/anak/pakwe/makwe..dll - Done. Gambar with Mr F...

5) 1 keping gambar sahaja untuk 1 entry.. - Done.. Alahai macam nak letak 10 keping...haha

6) di bawah gambar tersebut, sila nyatakan apa saat² manis gambar tersebut..maksudnya bagitahu la apa cerita disebalik gambar tersebut ke keyh - Done

7) last skali..tinggalkan link korang kat entry ni 0keyh - Done Lepas publish baru tinggal link..huhu

ok, i pertaruhkan gambar bawah ni... it was a sweet memory je...
sweetest memory? gambar lain... hehe


Cerita di sebalik gambar ni...
Setelah menempuh jem yang teruk untuk sampai ke tempat photoshoot ni, tiba-tiba hujan turun dengan sangatttt lebat...

so i came with an idea, "eh jom shoot dalam hujan?"

maka gambar ni pun terhasil... :D

ingat nak letak banyak-banyak tapi Mimie kata sekeping je... sentap..haha

the sweet moment was : I memang suka main hujan... but this was the first time i main hujan with Mr F... :)

Harap-harap menang la yer... hiks..mana tahu rezeki kan?

Moh le ramai-ramai join contest ni... :)



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,

ketawariang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...