* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 29, 2011

nak menangis boleh? *penangan DURIAN dan ANUAR ZAIN*


huuuuu.... hari ni baru 29th march 2011....
nak menangis rasanya....
bile tengok blog dan facebook orang lain,masing-masing cerita pasal durian! durian.... oh durian...
terliur ni....

Enaknyaaaa
nak!!

makan durian, pose durian, bubur durian...even my sister pun upload gmbr durian! woaaaaaa...

kat kampung, sekilo rm1... tu pun x sempat-sempat nak beli... now dah jauh...menyesalnya x beli...

semalam pergi kip mart Masai, ya ampun... banyaknye durian.... :(

mula-mula ingat nak beli durian.... en fiancee dah offer dah...
tapi i cakap,x pe malam ni i dapat gaji (mengajar tuition).... so boleh makan puas-puas...
so esok je la pergi.... (hari ni la tu)....
sekali...... semalam budak tu lupa nak bawak duit tuition.... sedihnye.....
gaji pulak tu dapat minggu depan... :(
nak makan DURIAN.... siape nak sponsor? hurm....

DURIAN oh DURIAN...

lagi satu hal buat nak menangis ni...

Anuar Zain gorgeous-handsome-bergaya nak datang minggu depan, nak pergi tapi x jumpa sponsor lagi... so nak pergi ke x eh? mesti best... most of my friends dapat pi... :(


14 comments:

.:hanna radzi:. said...

menangis la klu itu mmpu menenangkan anda...hehehe

ketawariang said...

huhu menangis kerana durin dan anuar zain... T_T

teringin sgt.... smlm boleh control nafsu lagi tgk durian...hari ni semakin kuat dugaan... huuu

kc kasedah said...

haha da mkn da aritu ngn mal. tak puas neh.

ketawariang said...

kc : td jumpe 3 tmpt jual duyan tepi jln..... aduhhh

Fad and Sarah said...

lahhh.. pegi la beli n mkn durian. dh mcm ngidam lak dah. klu xmo beli sebijik, beli je isi dh siap peket tu. hihi sabo yer...

ketawariang said...

huhu...nak beli tp x mampu...tgk tepi jln mhl2... nk beli paket mcm x puas plak...tu pn satu bekas polisterin rm10...gulp...

rsnye lg teruk dr mengidam ni.. huhu

Fad and Sarah said...

haish... mana ada yg dlm polisterin tu smpi seplohengget???!!! kt kipmart jual 1 bks ada 3 ulas kot br rm2. yg smpi rm10 tu durian emas kot. hehehe

ketawariang said...

yeke? murahnye ... huwaaaaaa
serius kt cni sebekas rm10....mmg mahal ni....

Fad and Sarah said...

xkan la semahal itew? hoh.. g la jln sket ke Tiram Duku kat Gelang Patah, or ke pontian. rsnya leh kot jumpa yg murah2. heheeh

ketawariang said...

huhu...alhamdulillah semalam dpt makan durian...beli share dengan budak-budak office... huhu... mahal tp pejam mata je sbb nak makan sangat... x sbr nak balik kampung nak mkn...huhu

Miz_SuRaYah said...

wahhh sdp niey rasa mcm nak plk jelez lerhhh....tliur jgk taw...

ketawariang said...

@suraya : hehe jemput la mkn... :)

Miz_SuRaYah said...

lawada durian nyer...msti d mkn 2 heeee

ketawariang said...

mari ke johor.. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...