* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

August 25, 2011

Senarai pemenang ketawariang's 4th year giveaway!

dengan lafaz Bismillah....

maka terkeluar lah sudah senarai pemenang ketawariang's 4th Anniversary Giveaway!

dub dab dub dab mengalahkan orang yang join GA ni....

semua pemilihan menggunakan random.org ya...bukan pilih-pilih kasih ni....

jeng...
jeng...
jeng...

kita ke senarai peserta dulu... huhu

20 orang peserta semuanya... :)





pemenang pertama ialah :

peserta 12 : Fmty & GA!











ok.... pemenang kedua :

yeay!! ifwat syamim nampaknya... :) tudung tu nanti bagi la kat ibu ye.. :)







dan.....

pemenang terakhir ialah :

zaikulim!!!



tahniah buat ketiga-tiga pemenang!

sila baca post pre-pengumuman tadi...

apa yang perlu di-email sebelum 4.30ptg ni... :)

disebabkan penyertaan menggalakkan....

saya nak bagi hadiah extra... :)

untuk special entry semasa GA berlangsung!

tahniah diucapkan kepada Nida kerana entry anda telah terpilih...

anda telah pun memenangi sebiji kek chocolate - 1 kg... :)
yang dibuat sendiri oleh saya tau... hehe

kek boleh di ambil pada 5 september... :)

nanti emailkan number telefon yer... :)

BANYAK-BANYAK TERIMA KASIH BUAT YANG JOIN GA KALI NI...

INSYALLAH ADA REZEKI NANTI SAYA BUAT GA LAGI....

yang x menang jangan la sedih ya...


SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN....



tiba-tiba teringat gambar ni pulak...suka.. :)
eh tapi mana mata i?


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

8 comments:

Nida said...

Alhamdulillah..... rezeki buat keluarga.. terima kasih juta-juta lemons sebab pilih entri akak sebagai salah seorang pemenang... suker3x ♥♥♥

Tahniah juga buat para pemenang...:)

Akak dah hantar maklumat (fuf323@gmail.com)

ketawariang said...

alhamdulillah.... saya dah reply email akak... thanks... :D

Lovely Kitchen said...

As-salam Fatihah..
Kad raya fatihah dah sampai jepun...;)

http://e-nalovelykitchen.blogspot.com/2011/08/kad-raya-kedua-dan-ketiga.html

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

Salam akak dah email maaf keje mlm siang tido nie baru online

zbintim@yahoo.com.my

アヌム ちゃん said...

tak sangka saya menang.terima kasih tau :)

saya dah emel tadi :) sori lmbt pulak..bru tgk emel..

-fmty dan GA-

anaztasias nora aira said...

dear. ambik jela design tu hik3 :) thanks !

Ratu Lissa said...

hehe.. tahniah buat yg menang

phatgurl said...

Haritu occupied tak sempat join so tunggu next round la jawabnya. Huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...