* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 10, 2015

Weekend Hangout - Part 3

Bila datang mood nak menaip memang banyak lah cerita nak dikongsi.

After drama dekat kaunter, Faqih berdrama lagi dekat tepi kaunter which i managed untuk setel lepas 5 minit.

Instead of pergi cari barang, we decided untuk keluar UO dan tunggu the ladies beli barang.
Keluar dan terus cari tempat untuk duduk.

So nampak tak dia dah bertenang sebab dah minum Vitagen tu? itu botol kedua dah.




Maka lepas the ladies keluar, we head back to our car, masa tu dah pukul 1 petang and orang ramai like crazyyyyy
Sebelum balik mesti ambik gambar dulu.




selfie sikit. kehkeh

Masa balik kereta tu fikir, kenapa lah park jauh sangat. haha menyesal.
Tapi sampai kereta terus gerak dan tak masuk jem pun.

Lalu ke Berjaya Hotel, masuk je kereta, Faqih pun tidurrrr... 
Dah penat lah tu.

Kisah kat Berjaya tak nak kongsi takut kena hentam pulak haha

Belanja gambar je lah.


Balik dari situ, jumpa parents dekat my sister's house, late lunch dan kemas apa yang patut.
Then dinner dekat Kampung Melayu.




♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...