* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 16, 2015

New baby

Haipppp bukan baby anak tau.

Tapi baby handphone baru haha.
Last year, husband belikan M2 Aqua masa anniversary sebab our phones dah hazab sangat.

Nak dijadikan kisah tak ada rezeki, I've lost his phone.
So in replacement, I gave him my phone (which now dah crack sebab hp terjatuh from my hand)

Maka bermula lah hidup pakai Oppo Joy.. Bayangkan dari Lenovo then Sony then Oppo.
So nak kena belajar balik handphone baru.
Sampai lah tak boleh tahan, beli handphone baru bulan ni.
Oppo dah tak boleh nak tampung my usage.
Dah dijual pun pada kawan husband.

So, welcome baby M4 Aqua.


*gambar ehsan Google*


Tu yang galak post gambar kat blog kahkah


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...