* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 12, 2015

Weekend Hangout - Final Part

Siapa sangka dalam satu hari punya aktiviti sampai 4 hari post haha

After dinner, mummy dan daddy dan Afiqah balik ke Batu Pahat.

Then kami pergi ke Kilang Bateri dekat Jalan Tampoi, JB sebab ada sale dekat Gadget World 666.
Ramainya orang masa tu tapi Alhadulillah dapat park senang je.

Masa tu my 3rd dan 5th sisters join kami dah.
Diorang turun dulu sebab I need to change Faqih's diaper and clothes.
Setel semua, kami terpisah rupanya dengan 2nd and 5th sister.
Bayangkan tempat ni sebuah kilang yang besar, then diorang turns to kedai-kedai hipster iaitu kedai baju dan juga makanan.
Ada activity park lagi dalam tu. tak snap sebab masa tu energy dah nearly 0%.

Masa terpisah tu aku nampak Mawi dalam kedai,then tengok balik owh tu kedai member upload selfie siangnya.

Masuklah kedai Uniqueen kot nama kedai ampon lupa konon-konon nak snap gambar dengan Mawi. Tapi nampak someone keluar dari pintu belakang, terus panggil Along.
Dia toleh dan bagi ambik gambar dengan dia.

Siap amik hp aku untuk selfie lagi. kakaka



Faqih was like "Apahal unce ni nak ambik gambar pulak".haha
Borak kejap dengan Along then dia join Mawi dekat table.
Memang down to earth sangat Along ni.

Mawi bukak butik kafe so u guys boleh lah datang.
Baju dan cardigan dia tak mahal sangat. serius.

Then ada popiah SS Ali jugak dekat situ. Korang yang duduk JB mesti tahu popiah tu kan.

Lepas pusing-pusing dalam butik, baru lah jumpa my sisters semula.

Then wajib lah amik gambar dengan tokey kedai kan.



Lalu balik lah kami semua lepas lalu dekat area makanan yang indoor.
Masa tu memang dah flat dah rasa.

Tapi sebelum balik harus-ambik-gambar-untuk-buktikan-anda-dah-pergi-kilangbateri




♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...