* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 20, 2015

Alhamdulillah rezeki

Last month ada jawab quiz teka nama suppplement Shaklee dekat Facebook cikgu sekolah Teknik.
Since masa BF memang makan Shaklee,so adalah kenal satu supplement ini..
Cikgu tu ada tulis nanti dapat hadiah kalau dapat jawab betul..
Alkisahnya jawapan pun ditaip.. Ada 5 jenis agaknya..

Then kembali ke dunia kerja, langsung tak teringat pasal quiz ke apa. Maklumlah masa tu jawab sebab nak lari sekejap dari dunia kerja.

Tiba-tiba cikgu mintak address dan nombor telefon.
Nak kirim hadiah katanya.

Balik dari KL, kawan office bagi parcel Poslaju.
Goncang-goncang, eh botol ni. Yelah tak expect pun dapat hadiah, masa tu fikir dapat sampel Shaklee kot.
Sekali bila buka parcel, WOW!




I iz terkezut okeh. Sangat terkejut.



Cuba tengok bekas pil Hello Kitty ni. Aduhai comel betul.

Alhamdulillah... Rezeki nak mengandung agaknya... Sebab memang dah makan folic acid sejak last month since plan  nak pregnant.

Terima kasih cikgu. Moga cikgu dilimpahkan rezeki yang terus menerus.
Siapa yang nak order produk Shaklee boleh contact Cikgu saya.. Puan Norlailee Sariff ..





♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...