* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 17, 2015

Little Red Cube - Nusajaya

Sesi jalan-jalan cari makan with beloved cousin Haban.

Since gambar makanan tak snap, kita share tempat yang kami pergi di antara JJCM itu.

We went to Little Red Cube yang ada Hello Kitty theme park tu.
Little Red Cube offer kerja back in 2012 tapi masa tu dah accept offer MMHE.
TRC siap counter offer MMHE lagi tapi Allah knows best.
I turned down the offer walaupun ada sedikit kecewa but again Allah knows best.

So berjalan-jalan lah kami di sana.
Masa ni pergi best sikit sebab ada festival apa tah so ada banyak kedai-kedai kecik dibukak dari atas sampai ke marina punya area.
1st time datang dulu krik krik je sebab tak pergi Hello Kitty park tu.






Sekadar bergambar sebab masa tu dah petang, rugi kalau masuk.
Lagipun harga tiket bukan murah.
haha

Then dekat marina ada orang buat servis giant bubble.
Memandangkan Faqih is into bubbles and balloons, haruslah beli set tu untuk dia kan.
RM 5.00 kot satu set belon tu.

 Mula-mula main dengan Aunty N tapi lepas tu main sendiri.
Excited betul tengok dia.

Alhamdulillah













♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...