* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 6, 2015

Weekend hangout - Part 1

So last week ada Mom & Baby Expo dekat Danga City Mall, JB.
Mula-mula macam tak nak pergi sebab last few expos tak seronok pun.
Mahal pulak tu barang-barang.

Tapi,since ada program dekat Berjaya Hotel, alang-alang tu singgah dulu sebelum ke hotel.

Sepatutnya pergi bertiga dengan my younger sister, tapi since Johor cuti sebab menang piala AFC, so our cousin pun join. Dia sepatutnya report duty on that day tapi dah cuti kan, jalan-jalan lah apa lagi....

Pagi-pagi lagi dapat call from my sister saying that dia and our cousin dah on the way ke Pasir Gudang.
Ha kelam kabut bangun kemas rumah semua sebab normally yang betul-betul cleaning session dilakukan on weekends.

So after siap kemas semua, terus berlalu ke sarapan sebab mereka dah kebulur tunggu sejam haha.

Langsung ke Restoran Zuraimi, dulu dia ada kedai kat Taman Mawar, memang selalu pergi masa kerja kat yard dulu.
Now kedai dah pindah dekat Taman Bukit Dahlia.

Memandangkan roti canai dia memang best, kitorang pun order roti canai. End up tunggu lama jugaklah sebab kedai penuh haha.



the best feeling is watching him eat. sebab Faqih bukan pemakan tegar. Surprisingly dia tak minum botol satu kali pun on that day.

Setel breakfast, pergi hantar barang dekat my husband so harus selfie dulu.


Lalu bergerak lah kita ke Mom & Baby Expo uols.

Sambung Part 2.



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...