* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 27, 2015

Musang? Ini bukan yang berbulu ayam.

Masa cuti hari Hol Almarhum Sultan Johor haritu, petangnya pergi Bukit Layang-Layang sebab nak beriadah.
Lama tak keluar pergi jalan-jalan outdoor sejak jerebu teruk haritu.
Sampai je terus beli aiskrim magic, makan sambil berjalan.
 
Tiba-tiba tengok kat padang ada orang ramai berkumpul dan ade beberapa pet carriers dekat situ.
 
Tengok punya tengok, ada beberapa ekor musang, ular, biawak afrika dan juga guinea pig dekat situ.
Musang ok lagi, ular tu ada beberapa jenis. Ade 5 jenis kalau tak silap.
Rupanya diorang ni dari group Musang Johor Lovers (Kat Facebook).
Diorang saja gather dekat Bukit Layang-layang.
 
Makanya dari beriadah berjalan sekeliling bukit tu, kami decide untuk stay kat situ dan bagi Faqih main dengan binatang-binatang exotic ni (except ular).
Dia panggil musang tu cat. cat. Mummy, cat.
 

 
 


 
 



 
♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...