* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

June 19, 2011

Happy Daddy's Day!

Quick update...

Nak ucapkan Selamat Hari Bapa buat Daddy tercinta, Sallehuddin bin Hj Mohd Shariff...

My dad is an Ironman... Working on his own selepas jadi Manager Bank...
Katanya, 9/10 rezeki itu datang dari berniaga...
Kerja sendiri means kena kuat bekerja.... maklumlah rezeki x mungkin bergolek-golek depan kita kn...
Tapi dah penat-penat bekerja... balik rumah boleh lagi gelak-gelak and spend masa with us..
sebab makan bersama is our kewajipan... every meals ok...bukan certain meals je...

I'm 23 years old now... means dah 23 years jugak lah my dad dah jadi ayah.... eh2 i dah tua!

ha jangan mengarut ketawariang!


hensem kan daddy i? :)


Ucapan untuk Daddyku :

Thanks sebab berjaya mendidik kalong menjadi manusia... chewahhh...

Thanks sebab menjaga kami adik beradik dengan jayanya....

Thanks sebab belanja kitorang adik beradik brooch semalam malam... hehe

and THANKS for everything!

Love you...

p/s : Nak ucapkan Takziah kepada keluarga Allahyarham Zami Ismail yang telah meninggalkan kita semua pagi ini disebabkan serangan jantung.... Al-Fatihah





♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

5 comments:

razidane said...

yeah...love your daddy while their still around....

razidane said...

yeah...love your daddy whie their still around

kc kasedah said...

happy fathers day to your dad :)

Zackey said...

happy fathers day

ketawariang said...

razidane : thanks...

@kc : thanks to you... :D

@zackey..thank you..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...