* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 18, 2014

Housewife?

haloo haloo....

Alhamdulillah lepas bersalin both husband and wife decided untuk Mr Husband je jadi breadwinner of our family...

so sampai today, genap 5 bulan I'm a full-time housewife..

enjoy? haruslah enjoy!
dapat tengok anak sendiri besar depan mata tu rahmat paling besar...


Alhamdulillah...

penat memang tak terkata since kerja takkan habis (do not underestimate housewife ok!)
ada je yang tak sudah-sudah
dan terpaksa berperang dengan Faqih yang menangis etc.

now dah dapat rutin, walaupun Faqih tak berapa follow rutin tu, but I managed untuk uruskan rumah, baby dan makan dalam hidup seharian ni...

dulu masa kerja, balik kerja kalau penat, tapau je mana-mana...
now nak beli makan kat luar, even ke pasar malam pun dalam hati ni cakap "eh you have time, masak je lah jangan membazir"

now bawak RM 5.00 ke pasar malam pun kadang-kadang tak luak... haha

dari segi financial memang agak berubah, but we believe setiap anak ada rezeki sendiri, dan aku berpeluang jaga anak aku sendiri merupakan rezeki yang besar untuk kami...

sayang anak mummy :)


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...