* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

December 18, 2015

Wayang Disaster!

Plan nak tengok James Bond dengan adik-adik sebab tak sempat-sempat nak tengok.
Dah siap nak beli tiket bila dapat Whatsapp dari hubby yang kereta tak boleh bukak langsung.
 
Guna alarm tak hidup, guna kunci pun tak boleh.
So habis  plan nak beli tike-tiket wayang tu. Tak boleh fikir dah sebab tak ada siapa nak ambik balik kerja. Dengan Faqih dekat school lagi.
 
Dalam kepala fikir siapa nak tolong fetch ni. Alhamdulillah one of my good friends ada around, so dia fetch me and bagi pinjam kereta untuk fetch Faqih.
 

 
Thanks Jannah. Sayang ketat-ketat.
 
Sampai rumah, call pomen dia cakap esok pagi baru boleh datang tolong buat pintu tu.
Bila suluh dalam kereta, hubby lupa nak off lampu kereta. Bukak lampu besar pulak tu T_T
Guna kunci pun tak boleh. Heran betul.
 
Since tak ada option lain, pergi jelah Jusco Tebrau sebab tak ada apa pun yang boleh dibuat.
Tapi sebab cuti sekolah, seats habis! yang tinggal semua kat depan screen. Memang tak mungkin.
 
Makanya ambik gambar je lah.
 

 
Then pergi makan Nasi Ayam yang merupakan favourite Faqih.
Tengok dia makan, I am happy.
 


 
Masalah kereta selesai the next day lepas segala jenis umpilan dibuat.
Alhamdulillah kena RM 5.00 je untuk caj battery kereta.
 
♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

2 comments:

Ema Johari said...

terima kasih dtg drop komen kat blog ema..salam kenalan yer.

ketawariang said...

Terima kasih jugak.. salam :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...