* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

August 8, 2011

Johor Bahru - Kota Kinabalu - Miri (Part II)


ini second day kami dekat Miri...

biarlah caption gambar je yang bercerita... huuhu

our guesthouse.... best! semuanya orang putih... i je orang itam..haha

ok fine...memang jakun sebab x pernah jumpa kat kedai buat macam ni...kat sarawak memang pattern letak cutlery dalam cawan adn rendam air panas...

abg muhsein...

abg faizul...

teh c ais.... x nampak pun 3 layer sebab x sebut SPECIAL masa order... :(

nasi lemak telur with ikan masin..rasanya so-so je...tapi i sakit perut lepas tu..

di tempat kerja..

lepas habis kerja, kami ke embun citra Cake House tepi sungai...
tempat yang kak maya pergi... huhu

kampung wireless ok! ko ado?


business card...

pilih jangan x pilih...

testers! makan sampai puas... haha

first time tengok diorang wat kek lapis secara live...live ok...

x beli apa-apa pun sebab mahal seh kek lapis dia... haha

malam tu makan tempat Muara tu lagi! haha addicted...

jangan main-main...ada fish spa tau kat sini,tapi bila tanya,"ikannya semua sudah mati kak..."

LOL
teh 3 layer special! tapi gula apong kaler ijau.... aduhh

ok,3 hari dekat sini,tiga hari minum teh c peng ni...
sedap!!
1st layer is tea,
2nd layer is milk,
3rd layer is gula apong..

manis tapi lain sangat rasanya...
i yang dah lama x minum teh ais boleh minum benda ni setiap meal...haha

sedap dan addicted man!
minum kat johor aritu,fuhh x sedap langung!

lelapan keli.....kira, nampak x lapan benda?
bersambung lagi di part III ya... :)

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

2 comments:

Mya said...

alaaaa...
terus rasa nak makan nasi lalapan.. mana lah nak cari..
nak teh peng special juga!!!
waa...

ketawariang said...

huhu nak makan gak kak...masa taip entry ni terliur rasa tau....

sedapnye sambal dia... huuu....

nasib baik sini banyak kedai ayam penyet...nak lepas ngidam,pergi je kedai tu... huhu...

teh c peng special kat johor ni x sedap... eii x suke tau!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...