* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

August 25, 2011

Pre-pengumuman pemenang GA!

alhamdulillah hari ni dah boleh bernafas seperti biasa...

x sakit sangat dah...

jangan pulak sangka i sesak nafas ke ape... hehe

i kena food poisoning dengan fever....

memang x larat nak bangun... :(

nak tidur pun x boleh...makan semua muntah semula... huhu

dugaan nak raya ni...


maka dengan ini, pengumuman pemenang GA akan dibuat pada hari ni...
jam 12.30 pm...

disebabkan Poslaju akan tutup minggu depan... kalau saya post arini insyallah sampai ke anda esok... :)

terima kasih kerana telah menge-join GA saya ini....

kepada semua pemenang GA sila emailkan ke saya dengan kadar segera kejap lagi :

  1. nama :
  2. alamat :
  3. no telefon :
  4. talian perkhidmatan : digi/maxis/celcom/u mobile?
email saya ialah : aku_ais[at]yahoo[dot]com ok...
letakkan title : pemenang GA supaya x masuk spam...

dah email nanti tinggalkan komen... :D

tiga orang pemenang akan dipilih :)


setiap pemenang akan memenangi
  1. fridge magnet
  2. tudung syria
  3. reload handphone bernilai RM 10 setiap seorang
berbaloi-baloi kan join? hehe... dapat mengubah mengreview blog saya,dapat plak hadiah.. :)


hadiah-hadiah telah disponsor oleh ketawariang, fiqra dan juga x lupa buat butique4u :)

tungggguuuu!
:)


sudi-sudi la buat entry kalau dah dapat hadiah nanti... huhu



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,

ketawariang

2 comments:

Nida said...

Jantung tadi dari ok.. terus berdegup kencang.. dalam debaran..hehe

Good luck buat semua peserta :)

ketawariang said...

heheh dub dab eh kak... tungguuu... hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...