* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 28, 2016

Ikea Shopping Spree!

Walaupun plan pergi KL ni agak last minute, tapi diri ini sempat menyiapkan list untuk bershopping dekat Ikea.
Almaklumlah Ikea tu beratus kilometer dari rumah haha.

So pagi the next day meredah (lah sangat) highway untuk ke Ikea Damansara,
Sampai sana Hubby breakfast dulu sebab dia tak sempat makan sebab bangun lambat! haha
Gambar dekat food court tak snap pun sebab Faqih menumpahkan semangkuk sup.
So handphone memang tak pegang dah.

                                       

Akhirnya enter Ikea pukul 11.00 pagi dan mula la menjelajah showroom dia.
ke sana ke mari dan perut pun lapar, maka stop makan dulu.
dan semestinya kena makan meatballs dia kan dan semestinya kena snap gambar kahkah


Alhamdulillah kenyang dan turun ke bawah untuk ambik barang-barang yang di listkan sebelum bertolak dan yang tertambah masa usha showroom haha

Sadly gambar-gambar barang tangkapan hilang. Mungkin terdelete masa format phone haritu lupa back up.

Yang tinggal gambar masa beratur je.
Ni pergi Ikea Damansara pun beratur hazab jugak menunggu.
Faqih tidur masa lepas makan tu so Husband duduk dokong dia.
Masa nak bayar baru dia join us.



Lalu terus pulang ke Ukay Perdana pukul 6 macam tu sebab semua dah flat especially my SIL yang pregnant tu kesian dia lama tunggu kami bershopping.
Bila duit dah habis shopping harus ambik gambar sedih.






♥ Share post ni dekat keluarga, rakan, sahabat handai tau ♥

Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...