* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 22, 2016

Balik Kampung Ooooo Balik Kampung

Lepas dua bulan tak balik Batu Pahat (yeah aku tau dekat, tapi laki bini cuti tak sama, macam mana nak balik? cili mulut tu kang), so cuti Krismas haritu balik lah ke kampung.

Semua adik beradik husband pun balik jugak sebab cuti panjang kan.
The more the merrier.

Ni masa pergi Parit Simen kot carik udang and ketam fresh.
Tapi stok ketam tak cukup, so kena tunggu nelayan balik.
Apa lagi dah tepi laut memang rugi lah tak ambik gambar kan.





Ni gambar sepupu sepapat sebelum diorang balik ke Kuala Lumpur.
Tapi dah ada additional dah sepupu Faqih.
Seorang cousin perempuan telah dilahirkan pada 18 Januari lepas.



Dah alang-alang berjumpa, memang kena lah ambik gambar kenangan.
Konon nak print poster tapi gambar yang ada semua guna camera depan,so quality tak cantik.
Fikir dulu mana nak print.



Before they departed pun snap snap lagi.
My eldest sister dah selamat beranak dah.



Bila semua dah balik, Faqih duduk kat dapur makan ais krim Malaysia sorang-sorang.
Geng semua dah tak ada.


Petang 27 Disember tu balik Pasir Gudang semula.

♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...