* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 25, 2016

Hospital Kuala Lumpur

Seminggu lepas Krismas pergi Kuala Lumpur nak visit uncle husband yang cancer.
Ambik cuti masa 1 Januari sebab Johor tak cuti, 31 Disember tengah malam sampai Putrajaya.

Tidur pukul 3 pagi kot sebab Faqih dah segar sebab tidur lama sangat dari JB sampai Putrajaya.
Last-last dia tidur pukul berapa pun tak tahu sebab mak bapak dah lepak tidur krohh krohh

Lepas solat Jumaat baru bergerak ke HKL.
Sebelum turun ambik gambar dulu tapi entah kenapa Faqih pose macam tu.




Sampai bawah suruh ambik gambar dengan "Motor shanye".
sebenarnya ialah motor besarnya.
Tapi due kepelatan dia, jadilah motor shanye.
Faqih ni diajar dengan guna words betul bukan bahasa pelat macam contoh mamam, babam dan macam-macam lagi.
cuma ada dua perkataan je kot dia sebut pelat.
Yang lain alhamdulillah sebut betul.


Selfie dengan Mummy lepas puas hati dapat ambik gambar dengan motor besar.





Ha Ikea ni yang kat Cheras. Lalu masa on the way hospita.
Dah pujuk-pujuk husband nak singgah tapi hampa sebab dia cakap "kan esok nak pergi yang damansara punya".
Maka berkuburlah harapan haha.
Walaupun orang cakap Cheras ni ramai gila orang, nak jugak try pergi sebab few barang dalam list to ikea tak de dekat damansara,




Ni lepas melawat Pak Anjang my husband yang tengah dapatkan treatment untuk cancer.
Moga beliau cepat sembuh.

Nasib lah ada ambik gambar ni, kalau tak tak de sekeping pun gambar kita bersama kat KL mi.
Haha dah masing-masing busy dengan anak.




Kota batu. Feeling-feeling nak letak dalam instagram gitu.
Last-last tak letak pun.

Balik dari HKL pergi Pandan rumah Pak Andak husband, alang-alang dah ke KL kan bukan setiap hari ke sana.

Ni sepupu sebaya, beza 4 bulan je Dhia dengan Faqih.
Memang geng je la bila berjumpa.



Nanti cerita pasal Ikea pulak.

♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...