* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 14, 2016

Satu bulan dah?

HAHA.

confident je kan cakap blog tak update dua minggu lebih.
Bila tengok balik last post, alamak dah nak sebulan rupanya.

end of year memang busy nak siapkan documents untuk audit, early of the year pulak merewang nak pergi holiday.

gitu.

so trip family ke Melaka dah pun berlangsung minggu lepas.
Bukan main banyak tempat nak review.
gambar pun melambak-lambak.

Kita cerita satu-satu eh nanti.



Hurmmmm sedapnya. nak lari pergi melaka kejap boleh?


♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...