* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 29, 2016

Zoo Melaka

Keluar dari hotel terus ke Zoo Melaka.
Bayangkanlah matahari atas kepala kot masa tu.
Gigih pergi zoo.

Berikut ialah harga untuk masuk ke zoo.
Dan ada jugak masa persembahan, feeding and banyak info lain.




Kos kami bertiga ialah seperti tersebut.
Disebabkan Faqih bawah umur, so entrance fee tak kena bayar.



Sini ada buggy rental. Yang untuk budak punya bukan yang drive macam kat atas.
Tapi mengenangkan ada stroller, dah kenapa nak menyewa pulak kan.


Dah lama benar tak pergi sini.
Dulu pergi dengan husband masa bercinta.
Tu tahun 2009 kalau tak silap.





Pusing tawaf zoo ni ambik masa 2 jam jugak. Konon nak tengok show tapi tak larat dah kaki ni berjalan.
So we decided untuk keluar.
Lagipun Faqih dah tidur.
Maka kita pergi lunch je lah.



♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...