* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

August 21, 2017

Alkisah Car Seat

Syawal ke 4 kami bergerak ke Pasir Gudang since husband dah start kerja malam tu.

Bergerak dari Yong Peng (rumah auntie) and terus ke rumah.
Dah sampai Highway Pasir Gudang lepas exit Plentong, kitorang accident.
Masa tu slow je pun sebab traffic slow moving.
Tup-tup husband brek and kaboom hamtam itu kereta depan.

So I shared this story hampir dua minggu lepas accident tu.
Alhamdulillah ramai yang sedar kepentingan car seat ni.
Up to today, 6685 orang telah share kisah kami ni.

Syukur semuanya selamat.
Sebelum ni ada keluar dekat website Mingguan Wanita tapi bila cari balik tak de pulak.










♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥
 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...