* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 22, 2011

Whiteroom Photoshoot


Photoshoot suka-suka before i left Johor... :(

These photos were taken by Newlyweds Photography...

Pergi lah ke page mereka untuk tengok artwork and tempah la untuk wedding ke apa-apa event sekalipun..... :D

dah few times we all buat photoshoot dengan mereka...

dekat danga bay, dekat jalan dhobi.... ni yang terbaru, whiteroom... :)

memang sangat best!

kalau perasan,photoshoot kali ni i x pakai specs... hikss



sila baca... ;p

sobsss





love this photo! boleh buat front page kad kahwin kan...

cak?? haha


by the way, i ada pertaruhkan salah satu gambar ni untuk contest...hope nanti you guys boleh tolong ye?
tunggu later i post...
hadiah nya baju pengantin perempuan!
harap-harap boleh menang....

:D

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

4 comments:

cik nurulain said...

mcm best lak tgk pre-wed photos org. alamak torn nya...

ketawariang said...

hiks ape yg torn tu ain?

ni bukan pre-wedd... pre-wedd bln 1 nnt br buat...tunggu blk semenanjung dulu...ni saja2 je...

cik nurulain said...

wow wow wee...

takla ain torn nk buat pre-wed ke tak...

ketawariang said...

wedding bila? kalau 3 months before sempat lg...buat je la... :)
at least kenangan kn? hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...