* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 23, 2011

wedding preparations...

serba sedikit wedding preparations... :)

sebelum berpindah tu sempat jugak survey mak andam pak andam...

alhamdulillah dengan bantuan blog and fb,we dah jumpa mak andam yang sesuai... :)

n yang penting murah...

lagipun we all nak buat ringkas-ringkas je.... baju and mekap....

yang lain-lain x nak...

serius rasa annoyed bila orang promote,amik la ni pakej ni dik,kalau macam ni jauhhhh lagi murah...kalau adik ambil mekap n baju je mahal... blaa...blaa...blaa...

oh kak,ni duit kitorang and kitorang yang decide... x nak membazir!

so selamat tinggal bridal-macam-bagus...

majlis di rumah i akan sewa baju from Andaman Liza dari pasir gudang... dia memang famous dan sangat baikkk hati...

harga pun boleh kawtim....

majlis rumah Mr F pulak sewa baju dengan bridal dekat parit sulong je....

baju letup2 kat situ... haha tipu... baju dia banyak jenis... dan orangnya pun friendly... :D


sekarang ni dalam DILEMA.... warna tema x jumpa lagi.... sobssss...

ok dah pasal mak andam... :D

and i dah book vip gift yang berharga Rm 1.00 .... murah kan? kan kitorang x nak membazir.... :D

ni ha websitenye.... Lurvering :)


kelik-kelik...


akak mai ni friendly dan sabar je orangnya... bulan Jan 2012 nanti nak amik botol-botol yang diorder... tengah fikir nak letak apa dalam bottles tu..



pastu pasal doorgift lain, i guna paper bags yang recycle tu,isi sweets and apollo stuffs pastu letak sticker... again, JIMAT... :p

sticker i akan order di Ceria Kad Kahwin... :) thanks amalyna for suggesting this place....



murah dekat sini sebab i dah usha few blogs,jauh lagi mahal dari harga yang diorang offer tau...

x sempat order before pindah aritu..... orangnya called and i will book by December... so January dah boleh amik... :D

still nak buat preparations lain...updates later! :D


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

2 comments:

cik nurulain said...

ada add gak andaman liza tu kt fb...

lawa gak bju dia. tp ain amik bridal kayangan. murahhhh gak. :)

ketawariang said...

owh yeke? bridal kayangan ktne pny?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...