* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 17, 2011

Dari jauh....... (translation so farrr away)


Ok,seperti maklum di post sebelum ni,i am far away....

now lintas langsung dari Kuching, Sarawak... :D
staying at Demak Laut, kerja di Sejingkat...

jauh kan?
tapi nak cari rezeki.... alhamdulillah rezeki.... :)

meninggalkan Johor yang kini jauh di mata... huhu sedih...

blog memang berhabuk! x sempat nak update....
before pergi aritu settlekan mak andam....setelkan banyak lagi benda...
terabai seketika blog ni....
hadiah GA pun br dapat poskan.... sorry eh korang... :(


but new place,new customs,new environment, dah banyak i belajar sepanjang duduk sini...

best! even sangat lah jauh dari keluarga yang tercinta kan...

tapi ini membuatkan i lebih belajar mengenai kehidupan.... :)

masalahnye cuma coverage broadband M***s sini teruk la hai... macam siput baru lahir... haha kejam...
nak tukar boradband lain...
payah benor nak update blog....

kerja,makan,tidur,jalan-jalan masa weekend....camtu je la kat sini.... :)



salam sayang,

peace from ranchan pool,serian... :)
air terjun dia super sejuk...seronokkkkkk
semalam pergi mandi manda... haahaa


*any bloggers kat kuching ni ka? saya budak baru belajar....tolong tunjukkan yer... :)*





♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

4 comments:

Sarah & Fad said...

smpi bila kt kuching tu?

ketawariang said...

sampai mid next year kak... :D
dtg la sini..

Sarah & Fad said...

wah. kitorg InsyaAllah mmg pegi sana feb thn dpn. ada rezeki, ada umo pjg, blh la jumpa ek (^^,)v

ketawariang said...

eh yeke?? bestnye.... dtg la cni... :)

insyallah boleh jumpa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...