* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 25, 2011

Awak Suka Saya Tak akhirnya di tanganku!


Alhamdulillah! Novel yang dinanti-nanti oleh semua peminat blog Melur Jelita akhirnya tiba di tangan ku!!

Sekian lama menanti,akhirnya dapat jugak i pegang novel Awak Suka Saya Tak (ASST) ni!

Sepanjang hari cuba check dengan poslaju tapi entah kenapa website tu asyik hang je....

akhirnya called Poslaju di Jalan Song, mereka kata barang dah keluar untuk deliver.....

tunggu punya tunggggguuuuu dapat call dari Mr Poslaju-man.... dia tanya i dekat mana....

since alamat yang bagi tu x ada orang,maka i suruh dia hantar ke yard je.....

that was around 2.30 pm....

percaya atau x,jantung x boleh nak berdegup macam normal...da macam perempuan tunggu kekasih tau x!

jam berdetik sampai 3.30pm...call pulak Mr Poslaju-man tu...dia cakap kejap lagi....

jam semakin laju berdetik.....kalau boleh nak hentikan masa...

kenapa i bertindak sedemikian??

Novelog yang ditulis kak Melur ni mulanya atas dasar suka-suka.... tapi disebabkan ramai peminat....maka kak Melur menyambung cerita ni....

dan alhamdulillah kini dah di'nyata'kan menjadi novel...
banyak kisah sedih,suka,gembira,marah dan macam-macam la masa ikut novel ni... T____T
ASST telah memukau peminat dari seluruh Malaysia! sampai ada group di facebook untuk novel ni....
walaupun jarang dapat follow group ni,tapi kami sudah saling kenal mengenali....
thanks kak Melur!

so kita sambung...

Mr Poslaju-man x tiba sampai lah 4.30 pm... waktu balik dah masa tu... sobssss...

cepat-cepat keluar office untuk tunggu depan gate yard....
lepas tu i jadi makin x sabar...i pun balik and redha je la....
tiba-tiba! nampak van Pos Malaysia menghala ke yard, i dengan berani mati buat u-turn dan ikut laju-laju belakang van tu....
sampai depan gate, i pergi jalan laju-laju untuk amik novel ni...

"eh mane plak Mr Poslaju-man ni?" tungggu je laaaa.....

lepas dia deliver barang kat office, i terus pergi dekat dia.... x sabar langsung hokey masa tu!!

dia pass parcel dekat i,i tulis nama, IC no and sign....

terus pegang parcel tu and ucap Alhamdulillah....
mesti Mr Poslaju-man tu heran nape la hai muka budak ni berseri-seri....
serius la... muka i memang teruk b4 i had that novel....
terus i koyakkan plastik tu untuk tengok novel tersebutttt...

then balik ke kereta,i senyummmmmm je sampai la ke rumah!
niat nak cepat-cepat amik gambar dengan novel ni....

so ni hasilnya! hahahaha



teruja x? heee

dapat je terus baca.....


thankssss akak!

yeay!!

THE BEST BIRTHDAY PRESENT EVER KAK!!

memang i berdoa banyak-banyak novel ni sampai kat tangan i masa birthday i...

alhamdulillah di makbulkan...

x tukar baju kerja pun,terus baring baca this novel....
mula-mula baca dari awal, tapi dah baca 50 muka surat, x sabar pulak!
terus baca sampai ke part yang kak Melur buat di blog...
haha mengelat.....
ada banyak pages jugak lepas final part yang kek Meluar publish...

habis akhirnya novel tu setelah 1 jam rasanya baca...

alhamdulillah...

bak kata kak Melur, dengan kasih sayang Allah, tiada yang mustahil...

i menangis....menangis kegembiraan,terharu,sedih dan macam-macam...

novel ni memang sangat-sangat menyentuh perasaan...

anda boleh dapatkan di Popular bookstore berdekatan anda... :)

banyak-banyak terima kasih akak sebab akak lah hari saya yg x berapa ceria telah bertukar... :D

sayaaaaang akak!

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,

ketawariang

4 comments:

mimie.. said...

wahh..bestnyee...nak jugakk :p

Anonymous said...

wah..bestnyer..dah lama ke order?saya dah 2 minggu order, tak dapat pun lagi..

ketawariang said...
This comment has been removed by the author.
ketawariang said...

mimi : best...sgt byk ilmu dlm ni... :)

anon : la yeke? aritu order ms 1st batch kak melur bukak...order dgn sape?

Jom Tolong saya? : Saya nak menang baju pengantin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...