* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 10, 2011

recommendations needed!

* sticky post hingga dah jumpa bridal*




tolong...tolong....

8 months to our BIG day...
dah x lama je lagi....
so masa untuk fokus on B2B preparations...

i urgently needed bridal yang boleh offer harga reasonable and servis ok...x nak bridal macam bagus sebab i pernah terkena bila survey haritu...
yang penting tidak menipu..

when : May 2012
location : batu pahat,johor

i x sempat nak lawat bridals since ada kekangan kerja, so i hope orang yang di recommend ni boleh deal thru internet or at least thru phone...

nanti dah deal baru ada wakil i yang pergi tengok bridal tu...

i perlukan MUA, baju pengantin sepasang with/without accessories, mini (i really mean it) pelamin,meja makan damai(yang very simple),payung pengantin...kalau nak bagi pakej lengkap sikit pun boleh jugak...

since ni untuk majlis bertandang so we want to minimize on our budget...

kalau luar batu pahat pun it's ok tapi jangan lah orang tu charge beratus-ratus untuk pergi batu pahat sinun...


pleaseeee...helpppp meeeeeeee....

dah nangis

T_______T



*please bagi recommendation*







♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

9 comments:

phatgurl said...

Wahhh nak naik pelamin dah dia... untuk bridal xde recommendation tapi kalo mau photographer bleh la nak rekemen. Anyway selamat membuat persiapan...sket-sket lelama jadi bukit :-)

phatgurl said...
This comment has been removed by the author.
ketawariang said...

huhu dah x lame je kn? uhhh sibuk mcm ni...
photographers da dpt da... btw thanks tau...

Mya said...

wah.. tak lama lagi dah.
akak doakan semua berjalan lancar ya..

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam nak tanya hadiah ga yg zai menang

http://saiffah.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-ketawariangs-4th-year.html dah pos erk???

ketawariang said...

kak mya : thanks tau... :D

kak zai : hadiah minggu ni sy pos... sorry yer.. :D

cik nurulain said...

sy nnt bertandang kt bp. kt sri medan. bakal mak mertua da tmph bridal kt pt yaani. mjlis sy bln 1. smpt ke klu u nk tgk outcome nya?

tp sy ada dgr2 mcm butik pesona mar mcm best. make up pon cntik

ketawariang said...

owhhh...yeke? ble dptkn nama bridal x? at least sementara tunggu outcome,saya boleh crk info psl tmpt tu... :)

pesona andaman mar? mmg cantik tp harga mahal sgt.... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...