* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 24, 2011

Pre-birthday celebration

sepatutnya entry ni publish semalam tapi mood hampeh gila...
ni baru rasa nak update...

haha.... jumaat malam haritu pergi celebrate...actually craved for secret Recipe's cake...

alang-alang kan... haha

celebrated my birthday tiga hari awal... :)


banyak choices tapi akhirnya pilih Black Forest sebab teringat Mr F... kek ni dia bagi masa engage tahun lepas... :)

black forest + chocolate indulgence

dan bermulalah la gila-gila kan...mintak candle kat staff tu....

staff ke manager dia siap bakarkan lilin and nyanyi tau....

terharu sungguh... T__T



habis! haha

heeheee abaikan inner tudung yang serabai tu hokey...

so berakhirlah celebration pre-birthday... haha

i am officially 23rd! alhamdulillah masih dipanjangkan umur....

thanks pada yang wish ok... :D


Thanks jugak kepada staffs Secret Recipe Satok yang sporting... serius terharu masa tu... :)



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...