* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 30, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG


haaa...deco-deco dengan abang Ben... :D

segmen terbaru...


dulu pernah join Gegar Menggegar blog, now nak join yang ni pulak...


yang penting kena menepati syarat-syarat ni...

  1. Pastikan blog korang ringan ! - Ringan sebab dah guna photo loader yang mudah...
  2. Tiada widget widget yang memberatkan loading ! _ no pelik-pelik punya widget.. :D
  3. Warna template yang tidak membutakan anak mata - Warna lembut sesuai dengan posts yang ringan dan santai...
  4. Lagu ? Sendiri mau pk - Minat lagu Alizee dari masa study... huhu
Dan apa apa saja yang korang rasa tidak menyusahkan rakan blogger untuk singgah seperti font ,color dan sebagainya .. - Rasenye kena dengan concept menyenangkan mata... No font pelik-pelik,warna yang lebut... cuma lagu je haru sikit... nak tukar tapi x ingat je...

so dah siap kan? harap-harap ada yang sudi menggegar kali ni....
sebarang komen mengenai blog amat dialu-alukan....

walaupun dah lama ada blog, tapi sekarang ni dah mula tukar konsep... dulu taip ikut suka je... sekarang dah ada garis panduan *cheeewah*

template, font dan sebagainya dah berkali-kali ditukar...rasanya kali ni paling menenangkan jiwa... yela mana ada orang baca blog sebab nak menambah stress kan? :D

nak join? sila ke blog abg ben... :)

nak taip ni jugak kat sini...

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

12 comments:

Tina Othman said...

salam kenal..datang dr segmen Ben, nice blog & selamat berblogging :)

KK said...

hye..=)
suka tgk layout kat blkg 2..hehe
teng je rasa..^^

Hazrina Erin said...

singgah dr blog abg BEN!
nice blog^^

jom komen (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

sy da,awk bila? :D
**kalau xde word verification lg ok kot^^

ketawariang said...

@tina : salam..., terima kasih.... :D

@kk : hye... yeke? thanks tau... :)

@hazrina : thanks... ok sat gi saya dtg sana...

Thanks atas teguran tu...saya x perasan selama ni ada word verification.... dah tukar da.. :)

farhana masdo said...

follow u bck . mekaseh sudi singgah blog sye :)

kakyong said...

salam kenalan,

tahniah.. blog memang dah cantik.. cuma untuk UP kan trafik.. kena rajin update n3, at least 1 n3 1 hari.. paling tidak pun 3-4 n3 1 minggu... & rajin2 BW ya...

happy & njoy blogging...

kc kasedah said...

rajin betul u join contest2 neh. i segan ;)

Lolita's said...

singgah smbil guling2..
dpt dri segmen Deco Deco Beng Beng Boong..
nice n simple blog ni, keep it up...
:)

aNiss :):) said...

simple but nice :) follow :)

areteacar said...

NAK FOLLOW SINI :D

ketawariang said...

@farhana : thanks... blog awak best!

@kak yong : tq kak... sy tgh cuba nak buat 1 entry setiap hari...sbb tkt follower bosan... :D
BW akan dilakukan setiap hujung minggu... hihi...tq atas nasihat..

@kc : terasa nak naikkan traffic blog ni...maka i pun join... :)

ketawariang said...

@lolita : hehe sambil berguling? :)
tq tau....

@anis : thanks... :)

@areteacar : tq.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...