* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 10, 2011

Dessert day at Saung Sunda Sawagi...

Ha... kembali ke sini lagi... suka pergi sini... sebab ade few waiters die add i kat fb... so mereka banyak la update gambar-gambar dessert yang memang membuat i nak menangis kalau x gi sana makan...

makanya, minggu lepas kami beramai- ramai ke SSS Tmn Impian Emas...

kami ialah = i, my fiancee, my sister. and my cousin...



My sister - Farah

Cousin - Fiqa

X payah kenalkan lagi kot.. haha


So we went there and makan... mula-mula duduk kat table biase tapi lepas tu pindah ke saung sebab i suka duduk kat saung dia walaupun lampu atas kepala... hehe

Makanan tetap sama, Nasi Timbel - Ayam Bakar... Post dulu pun ada jugak gambar nasi ni...
Kali ni add on ialah Cumi goreng tepung saus mentega... sedap..

Air pulak, ordered ni semua.... sedap3...

Es Ketuk Tilu
Tembikai, durian belanda, nangka dicampur bersama ais dan Sprite... sedappp

Es SSS
Mangga and avocado bersama ais dan susu...

Es Soup Buah
Mine was superb!
Macam-macam buah...
tembikai, avodaco,laici, strawberry,buah lai... dicampur dengan ais dan susu... sedap... tengok ada yang cuba mengambil strawberry ku... hehe

Ordered Jus Alpukat tapi Piqa x boleh minum, so i bought her Teh Botol...

Selesai sudah... ni gambar kenangan...






p/s : masa datang sini, gi kenalkan diri dekat waiter yg add i di FB... hahah... Lepas tu baru dapat tau yg i ingat waiter tu rupenye bos dia... haha...malu ok..

2 comments:

eliza teruterubozu said...

place looks nice..
foods look delicious...
yang ptg.. bila nak bawak akak..!!!
haih..
setakat promote tak bawak...
ape barang long...
huhuhuhu!`

ketawariang said...

@eliza : heheh... mmg best tau? tmpt cozy n org2nye pn best... akak dtg la sini... nanti kalong bwk... :)

akak baca page "makan-makan" tengok ape yg dimakan...bestt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...