* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

April 1, 2011

Senyum... :D

Alhamdulillah....setelah join Deco Abg Ben, ramai yang datang melawat blog ni...
dah makin ramai follower...sukanya!
nak bagi award dekat follower ke-100... ramai lagi diperlukan...

banyak komen-komen membina diterima... dan hasil dari Blogwalking, banyak info yang dapat diperoleh...
macam-macam dah diubah dalam blog ni... :)

yang penting nak cekalkan diri untuk menaip 1 entry setiap hari...
bukan apa...
kerja office hours... balik nak masak untuk dinner, malam ada ajar tuition pulak... lepas tu terus tidur... hihi

banyak yang dah draft...tapi gambar x sempat nak transfer... x best lah kan baca blog x ada gambar? hehe...

so plan seterusnya ialah membuat header untuk blog ni...
nak tukar headernya yang begitu SKEMA.. hihi

cuma tengah fikir tema... banyak tutorials dah tengok... tapi x berkesempatan lagi ni...

any ideas?


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...