* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 21, 2016

Festival Layang-Layang 2016

Dan seperti tahun-tahun sebelumnya, wajib lah pergi Festival lebih dari sekali haha
Sebab nak shopping
time festival banyak barang murah tapi tahun ni tak gempak sangat lah shopping nya.

Malam first pergi belik monopod with shutter dengan tukar screen protector tempered glass.



Pusing mencari wide lens murah, jumpa pun RM 10.
So esoknya melaram pakai wide lens.



Hari Sabtu pergi siang lepas Zohor, panas memang berdenting tapi berangin.
Bawak Faqih, dua pupu dan kawan dia dua orang.
Pusing dan makan.
Since husband kerja shift siang maka kami pergi sendiri je.
Riadah pun kan.







Hari Ahad pergi dengan adik-adik dan jugak sepupu.
Lepas ambik adik nombor tiga dari Senai, langsung ke sini.








Yang sedihnya tak perasan lens ada calar.
Haish banyak gambar yang tak cantik.


♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥ Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya! Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...