* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 15, 2016

Swiss Garden Inn - Johor Bahru

Lepas dinner, terus patah balik ke JB untuk jumpa family dan jugak Faqih.
So adik-adik dah check in dekat Swiss Garden Inn sebelah KWSP.
Hotel ni baru soft launch, so harga dia murah jugak.
Since sampai dah tengah malam, tak de pulak snap gambar.

Pagi tu adik dekat Hospital cakap dia lapar, so pergi cari breakfast hantar dekat dia.
Lepas belikan makanan dia, terus ke Warung Saga untuk beli breakfast untuk orang-orang kat bilik.
Dekat hotel ada buffet breakfast seorang RM 26 agaknya tapi macam tak logik pulak kan nak makan mahal-mahal.




Muka tak mandi pun mesti ada senyum... haha


Balik hotel, breakfast dan siap-siap nak checkout.
Bilik ni ada dua bilik satu hall.
dan dua toilet.
Spacious sangat untuk kami 4 beradik plus parents tidur.






Lepas check out, ambik gambar dekat lobby pulak.
Memang cantik la deco dia.
Modern je semua.




♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥
 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!
 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...