* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 18, 2016

Aeon Bukit Indah, JB

Since dah lama tak pergi Bukit Indah, so kitorang decide untuk pergi jalan-jalan dekat sana.
Bila dah pergi sana lepas waktu lunch memang tersangat lah hazab nak mencari parking.
Jenuh berpusing cari parking.
Akhirnya dapat parking dekat dengan entrance Alhamdulillah.

So jalan-jalan pusing-pusing masuk Daiso lepas tu beli Aunt Anne's sebab dah lapar sangat.
Dan alas perut before jumpa adik lagi seorang kat Larkin.

Tudung jahit sendiri jelujur kasar je haha buat shawl dua muka.



Ni tengok dua beranak masuk Speedy. Yang ayah tengok Cd, yang anak tengok patung.





Lepas tu lepak Mee Rebus Stulang Laut, makan macam-macam.
Tak dan nak review walaupun dah few times pergi.


Try multi-camera Sony haha



♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥ Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya! Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...