* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 17, 2016

Nasi Kerabu!

Start balik dengan review mengreview makanan sedap.

Kali ni baru jumpa satu tempat makan or should i say rumah makan yang jual makanan Kelantan yang sangat sedap!

First time beli, tapau je. Ni kawan satu kilang husband yang meniaga.
Jadi dia bawak dua bungkus Nasi Kerabu Tumis untuk kitorang.

Masa makan memang jatuh cinta tapi gambar pulak tak de.
Nasi banyak lauk banyak, harga RM 3.50 je.

So dua hari lepas tu pergi cari rumah dia untuk repeat Nasi Kerabu lagi.



Memang rasa sedap lah.
Order nasi kerabu, mee celup, lok ching.



Husband and wife memang asal dari Kelantan, kiranya ni pure Kelantan food tau.
Murah dan menggembirakan tummy.
Tapi dia naik harga 50 sen kot start bulan ni.
Tapi still murah.

Boleh cari rumah dia dekat Jalan Ciku 33, Kota Masai.
Tengok bunting yang digantung dekat gate.
Dari pagi dah meniaga tapi tak pernah lagi try yang makanan-makanan pagi.

♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!
 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...