* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 14, 2016

Company Dinner - Tai Son Seafood

Company dinner ni dah lama dah.
Before Chinese New Year lagi.
Alkisah masa dinner tu Encik Hubby kerja malam pulak.
So Faqih diserahkan ke adik ku yang tinggal di Kota Tinggi.

Balik mandi siap and gerak sebab pukul 8 dinner start. Dekat JB pulak tu.
Haruslah selfie dengan lakik sebelum bergerak kan?


Berhenti Maghrib dekat Petronas Permas Jaya dan mekap sikit muka untuk touch up.
Yelah kerja dah naked face, maka untuk event kita doll up sikit.
Tu pun 5 minit je touch up haha.
Pakai jubah merah and lilit shawl je setel.

So dalam pukul 8 sampai Tai Son Seafood dekt Stulang.
Dah sampai awal tapi tiga kali berpusing cari parking.
Maka iols ni penakut nak park dekat atas The Zon tu sebab lift dia scary.
HAHA



Meja outdoor tapi berpusing nak sampai table.
Tunggu punya tunggu akhirnya semua sampai dalam 830 pm.
Since makanan ikut course, makanya dia tunggu semua datang dulu.

Start dengan Yee Sang, ok first time makan benda ni. Selama ni tengok je kat tv, enetho ada rasa nak makan tapi tak de lah pergi cari ke ape.
First time makan, I was like "oh macam ni rasa dia".
Mungkin kedai lain, lain dia letak tapi bagi aku yang ni tak best.
Kahkah



Nampak tak akak tengah pipi pau tu kat belakang? entah apa tengah makan tu


Haha bila jadi seorang je perempuan kat opis, macam ni lah.
Ikut suka hati je nak duduk mana.



Ini table lagi satu.
Total 3 table tapi table bos tak ambik gambar.


Lepas Yee Sang datang satu persatu lauk, banyak jugak berapa course tah semua.
Tapi tak order nasi sebab masing-masing tak nak.
Masa shark fin soup sampai baru lah order nasi haha tu pun dua mangkuk je.
Yang lain tak makan nasi.
Ofcos lah shark fin soup kena ada nasi baru ngam hoi.








Lampu pening kepala hahaha


Diakhiri dengan dessert ni.
Ramai cakap roti kuning ni sedap, dalam nya ada custard but maybe not my favourite kot.


Tapi puas hati makan shark fin soup dan jugak gamat.
aum. eh. haha

Malam tu lepas hantar Hafidz balik, lari ke Jb semula sebab Mummy semua sekali ada Jb since Aliah kena operate.
Check in dekat Swiss Garden Inn.
Cerita later okay.


♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...