* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

December 10, 2015

My BIG Boy

Record update blog tiap-tiap hari telah tercalar.
Hari Jumaat lepas busy tak sempat nak buat post.
Hari Sabtu terima berita sedih yang Tengku Laksamana Johor, Tunku Jalil mangkat. Al-Fatihah
Mood memang tak ada.
Menangis memanjang bila scroll timeline Twitter, FB dan Instagram.
 
Hmmmm.
Selesai sudah tempoh berkabung untuk rakyat jelata selama 3 hari.

So disebabkan mood menaip belum cukup banyak sekarang, kita share gambar Faqih je la ye.
Balik dari ambik dia dekat taska, pergi Tesco beli barang sikit.
Sampai rumah, tanya dekat dia, "Boleh tolong Mummy angkat tak"
Dia pun mintak beg plastic dan angkat.
Alahai comel je rasa. Tapi sampai tangga tingkat 1, dia bagi beg tu sebab susah nak panjat tangga.
 
 
 
 



♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...