* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

December 14, 2015

Cafe Racer Grillbar, Johor Bahru

Alkisahnya, sepupu sepapat from Kota Bahru ajak lepak kedai Hipster.
Google punya google, dia berminat dengan kedai ni sebab ada motor dalam kedai.
Maka berlaju-lajulah kami ke kedai ni.
Café Racer, Taman Pelangi.
Dalam waze dah ada tapi kalau tak ada Waze, pergi Pelangi Leisure Mall.
Bukan Plaza Pelangi okay.
Dia bertentangan Leisure Mall tu je.
 
 
 
Masuk je kedai, gembira lah masing-masing dengan motor-motor yang ada dalam kedai.
Lepas tu order makan dan minum.
Since semua baru lepas makan, so we decided untuk order dua snacks je.
 


Memang best dia punya nachos tu. Mangkuk tu besar ok.
Fries tu dengan crazy dips ke apa nama dia. Pun best.

Memandangkan nak pergi kedai hipster kan, memang kena ambil gambar banyak-banyak.









Dah kenapa tutup mata? Masa ni Faqih tengah busy main motor kat dalam kedai tu tapi Bonda dia yang attend. haha

Dalam ni ada jugak jual baju, tapi kami memang datang untuk minum dan chill je.

Total bill pada malam tu ialah hampir RM 100.00. Tapi itu harga yang perlu dibayar untuk ke-hipster-an.

Thanks Dan belanja lepak.

Tapi baru-baru ini ade tengok member lepak kat tingkat atas. Macam lagi best je.

♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...