* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

December 17, 2015

Festival Trak Johor 2015

Nampak banner ni masa pergi Uda haritu, so lepas balik kerja hari Jumaat, terus singgah sini.
Then hari Ahad pergi lagi tapi dengan adik-adik pulak.
 


Since ianya Festival Trak, I was thinking of food trucks memenuhi area ni.
But I was quite disappointed.
Ada only few trucks dekat situ.
Tapi diorang ada bukak canopy untuk macam-macam brand.
Pusing punya pusing, tak sampai 30 minit dah habis pusing satu festival.



Mungkin sebab haritu hari Jumaat, so tak ramai orang walaupun dah petang.
Hari ahad pergi lagi, kali ni pergi jumpa dentist yang merupakan sepupu kitorang.
Masing-masing pun check gigi.


 
Habis check dan consultation, kitorang dapat berus gigi yeay.


Singgah pentas kejap ambik gambar Ifa Raziah.
Lagipun siapa ambik gambar dia bagi hadiah dari adabi.



Ha, siap bergambar setiap seorang dapat Telur Mate dari Adabi 3 pek. Banyak jugak tu. Tapi tak try lagi telur mate tu.

Mungkin sebab pergi masa tengah hari, panas berdenting.
Lepas tu rasa malas nak keluarkan Hp nak snap gambar.
Panas tak hengat.

Balik rumah dapat tahu pada same weekend ada Festival Seni Johor dan jugak food truck festival dekat Mount Austin.
Patutlah tak ramai join dan datang festival ni. Rugi betul

patutnya organizer kena peka benda-benda macam ni. Kesian kat vendor-vendor yang join.
 
♥ Thank you sudi melawat blog ni ♥
Love,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...